Emin SÜER - Okul Müdürü / Uzman Öğretmen

1974 tarihinde Akçaabat´ta doğdu.

Karaman İlkokulu, Derecik İlköğretim Okulu, Akçaabat İmam Hatip Lisesi, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde eğitim gördü.

Akçaabat 100. Yıl İlköğretim Okulunda 12 yıl, Diyarbakır Eğil Atatürk İlköğretim Okulunda 1 yıl, Akçaabat İmam Hatip Lisesinde 7 ay, Akçaabat Sarıtaş İmam Hatip Ortaokunda 4 ay Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yaptı.

İsmail Çavuş Anadolu İmam Hatip Lİsesinde 9 ay Müdür Yardımcılığı yapmasının ardından 4 yıl da İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

17.08.2018 tarihinde İsmail Çavuş İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atandı ve 01.08.2023 tarihine kadar görevine devam etti. 01.08.2023 tarihinde İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokuluna Yeniden Yönetici Görevlendirme Yer Değiştirme Ataması sonucu Müdür olarak atandı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

(462) 821 3615 Eposta