YENİ OKUL BİNAMIZ HAYIRLI OLSUN

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında  şu anki Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nin binasında hizmete açılan okulumuz 2013-2017 Eğitim Öğretim yılları arasında Çarşıbaşı Anadolu  Lisesi binasında kısıtlı fiziki imkanlarla da olsa bizleri misafir gibi değil de ev sahibi gibi gören her iki okulda da sürdürdüğümüz eğitim öğretim faaliyetlerini 2017-2018 Eğitim öğretim yılından beri konferans salonu, bay bayan mescidi, zümre odası, veli kabul mekanı, kütüphane, Kur’an-ı Kerim Sınıfı vs.  birimleriyle zenginleştirdiğimiz  kendi binamızda eğitim vermenin onurunu ve kendimize ait bir binanın rahatlığını “Dünyada mekan ahirette iman” sözünün ne kadar doğru ve isabetli olduğunu  İdareci, Öğretmen, Veli, Personel  ve Tüm Paydaşlarımızla birlikte yaşayarak daha iyi anlıyoruz.

Okul Binamızın Çarşıbaşı’ na kazandırılmasında Devletimize, Bakanlık yetkililerine, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır AKTAŞ’ a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Zekeriya TAŞAN’ a ve Müdürlük Personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertan USTA’  ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve  tüm Çarşıbaşı halkına şükranlarımızı sunuyoruz.

26.12.2018 317

26-12-2018