Ortaöğretimde 10000 Okul Lisedeyiz (Lisede Yenileme İyileştirme Zamanı)

16.12.2022 197

16-12-2022

Okul Yürütme Komisyonu

Emin SÜER - Okul Müdürü

Haluk Halim BOZYURT - Müdür Yardımcısı

Mecnun DİL - Rehber Öğretmeni

Semanur PARLAYAN - Kimya Öğretmeni

Kübra KESİK - Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Oya YILMAZER - Beden Eğitimi Öğretmeni

"Lisede Yenileme İyileştirme Zamanı" (LİSEDEYİZ) projesinin amacı; öğrencilerin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen okul ortamlarının oluşturulmasını sağlamak, okullar arası başarı farklarını azaltmak, eğitimde imkân ve fırsat eşitliğini güçlendirmektir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumların ortaöğretim kademeleri projenin kapsamını oluşturmaktadır.

Çalışma Alanları :

* Fiziksel Şartları İyileştirme, Ders Araç Gereç ve Donatım ihtiyaçları (Onarım, Donatım)

* Meslekî/Kişisel Gelişim (Yönetici, Öğretmen ve Veli Eğitimleri)

* Eğitim ve Öğretim (Akademik Başarı desteği ve Temel Becerileri Geliştirme)

* Öğrenci Gelişimi (Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler)

Proje çerçevesine alınan okul ve kurumlarımızın fiziksel şartları iyileştirilmesi, ders araç gereç ve donatım ihtiyaçlarının gidermesi, okullarımızda yönetici, öğretmen ve veli eğitimlerinin düzenlenmesi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler alanlarında çalışmalar yapılması planlanmaktadır.