e-Twinning Projelerimiz :READ A BOOK, CHANGE THE UNIVERSE!

READ A BOOK, CHANGE THE UNIVERSE!"

Projemiz öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanarak bu duyguyu içselleştirmesini ve yakın çevresinden başlayarak toplum içerisinde kitap okuma farkındalığı yaratıp bunu yaygınlaştırmasını amaçlamaktadır. Okullarda bulunan kütüphanelerin etkin hale dönüştürülmesi ve öğrencilerimizin anlama becerilerini geliştirerek hayata kitapların penceresinden bakabilmelerini hedefler. Sözel ve mantıksal konularda yorumlama yeteneklerinin gelişimine katkı sağlama, fark yaratacak bakış açıları geliştirme ve işbirliği içerisinde öğrenme projenin amaçları arasındadır.

18.01.2022 203

İngilizce Öğretmenimiz Mustafa Boz rehberliğinde yürütülen e-Twinnig projemiz:"Read a Book, Change The Universe" kapsamında 9. ve 10.sınıf öğrencilerimiz İpek Yılmaz, Mehmet Emir Aydın, Zeynep Demir, Nisanur Açar, Enes Malik Koç ve Mehmet Akif Boz çalışmalar yürütmektedir.

Projemizin tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

8/02/2022 tarihinde "Güvenli İnternet Günü" kapsamında proje üyeleriyle toplantı yapıldı.

09-02-2022