Duyarlı ve Rol Model Yardımsever

Duyarlı ve Rol Model Yardımsever "Yakup KAYA"... Teşekkürü Borç Biliriz...

04.01.2023 233

Okulumuz İsmail Çavuş Anadolu Lisesi-Ortaokulunun hafta sonu kurslarına katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerine 8 yıl boyunca kesintisiz şekilde Allah rızası için yemek yaptıran, ulaştıran, yediren ve hiçbir karşılık beklemeyen Sayın Yakup KAYA, "Yaşat Ki DEĞER Bulsun" Projesi çerçevesinde "Etrafına duyarlı, gelecek nesillere rol model olan bir yardımsever" olarak tarafımızca onure edilmiştir.

Okul Müdürümüz Emin SÜER, Proje Yürütme Okul Ekibi Üyesi İHL Meslek Dersi Öğretmenimiz Ersin ARSLANTÜRK, İHL Meslek Dersi Öğretmenimiz Kahraman ÇANAKÇİ ve 12. sınıf öğrencimiz Aziz Ahmet EMİR'den oluşan ziyaret ekibimiz İsmail Çavuş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu adına ziyareti gerçekleştirmiştir.